Copenhagenize.com - Bygger bedre cykelkulturer: Valgkamp på cykel.

Den danske nationale valgkamp er i fuld gang. Kampagnen er ubønhørlig. Jeg prøver konstant nye bemærkninger, når nogen prøver at give mig en valgbrochure, mens jeg går rundt i byen og passer mine ærinder. Jeg løber tør for smarte bemærkninger.

Dog er det fantastisk at se, at der føres valgkamp på cykel. Sandra, fra min favoritblog Classic Copenhagen, spottede denne politiker - Manu Sareen - ude og omkring på sin Bullitt ladcykel, komplet med personlig tilpasning. “Vi er fremtiden”, står der. Sareen er medlem af Radikale Venstre.


På skærmen er det klassiske 70’ers klistermærke - af tyske årsager ukendte - mod atomkraft. For tiden er klistermærket genoplivet. Hvad angår valget, så bekymre jer ikke om det, kære udenlandske læsere. Jeres gennemsnitlige danske politiker vil have lige så stor indflydelse på jeres liv - eller verdens gang - som lederen af en kinesisk legetøjsfabrik. Men altså. Deres cykler er fine.

Næsten glemt, her er endnu et billede af en politiker, der fører valgkamp blandt cyklister tidligere på året.


Læs mere