Copenhagenize.com - Cykelkultur designet af Peter Pagh

Peter kontaktede os sidste år med denne sang, som han havde skrevet og optaget, kaldet "I Bike CPH". Inspireret af Københavns cykelkultur og den skønne cykeltrafik, han kører i hver dag. Han har nu lagt den på YouTube. Fantastisk. Den er på dansk, men vi har oversat teksten (groft sagt, for sammenhængen) nedenfor. Tak, Peter!

Jeg krydser søerne, jeg ved, jeg er bare en statistik Vi afliver myten om, at der kun er egoer i trafikken Har ingen lyserøde drømme om at rejse væk Jeg bliver i København - fordi jeg cykler i byen Trykker hårdt på pedalerne, energien er i mig Overhaler pensionister, men der er også plads til dem Slap af, fra det øjeblik solen går på arbejde Rul ud i nattelivet, hvor alle vakler rundt stangstive Ned ad Nørrebrogade, og alle kan se en flok jernheste parkeret udenfor Café Louise Alle er i sadlen, selv de valgte og de godt betalte Din snobbede tante og snottede børn Nogle tager for meget plads på asfalten Andre ruller smart afsted Budræserne brøler forbi på fixies På Østerbrogade kører nye fædre med børn bagpå, der tænker "byen er med mig" Under solen er byens nye trafikknudepunkter Snart uden støj, det er ganske vidunderligt Vi fylder gaderne, så de elendige bilister

Kan ikke se byen på grund af alle cyklisterneLæs mere