Copenhagenize.com - Cykelkultur ved Design: Den Bedste Cykelhistorie Denne Uge


I går tog jeg selv igen ejerskab over min Bullitt ladcykel, da Lulu og jeg hentede den hos Larry vs Harry. Du har måske hørt, at den blev stjålet tilbage i marts. Efter omkring en uges tid gav jeg mig selv op på at se den igen. Jeg levede stadig i håb, fordi en anden gang den blev stjålet, hjalp den danske internet mig med at få den tilbage.

I søndags fik jeg dette billede sendt via MMS og på Facebook. WTF. Min cykel parkeret udenfor Larry vs Harry. Den blev fundet ved Christiania af en fyr ved navn Danni og taget derfra og sat udenfor Larry vs Harry. En fantastisk historie. Jeg ringede til Danni, og han var helt sådan “ingen problem…”. Jeg fik detaljerne i historien i går, da vi hentede den hos Claus. Og det er fantastisk.

Jeg indså, at jeg kender Danni. Jeg snakker med ham hvert år til Svajerløb - Danish Cargo Bike Championships, og jeg snakkede med ham på det seneste cykelloppemarked. Ironisk nok snakkede vi om, hvorvidt jeg havde fundet min Bullitt eller ej.


Danni’s egen Bullitt er velkendt her. Han har forlænget stellet for at gøre det ekstra langt. Dette billede er fra loppemarkedet for et par uger siden. Han har også et barn, der er cirka på samme alder som Lulu. Så det viser sig, at Danni var ude at køre på sin motorcykel og endte ved Christiania. Han så tre Bullitts bag Månefiskeren caféen, og han genkendte en af dem. Min. Den havde stadig kortet over København på ladet og endda det oprindelige design fra Copenhagenize Design Co. Danni kørte hjem til Hvidovre på sin motorcykel - en forstad til København - og vendte tilbage med sin minibus. Han lagde min Bullitt i bagagerummet og kørte til en cykelbutik for at købe en lås. Derefter kørte han den til Larry vs Harry og låste den udenfor butikken. Han gjorde Claus fra Larry vs Harry opmærksom på, at den var der, og han gav mig besked. Hvor fantastisk er det. 30 km og et par timers indsats ud af hans dag. Bare for at få Bullitten tilbage til Lulu og mig. Jeg er mundlam. Taknemmelig. Forbløffet.

Tak Danni. Lulu er ved at tegne noget til ham, og jeg vil finde en passende gave.


Læs mere