Copenhagenize.com - Cykelkultur ved design: Min Bullitt er fundet!!!


Utroligt. Helt utroligt. Jeg fik en sms fra Christian (til venstre, ovenfor), hvor han fortalte, at han havde set min stjålne røde Bullitt i sin baghave i Nørrebro-kvarteret.

Jeg ringede øjeblikkeligt til ham. (Jeg mener VIRKELIG øjeblikkeligt) og vi gennemgik detaljerne om cyklen. Der var ingen tvivl om, at det var den savnede Bullitt. Min ven Andreas og jeg sprang på vores cykler og fløj afsted fra Copenhagenize Consultings kontorer i centrum af København for at mødes med Christian.


Jep, der var den. Mit primære transportmiddel. Ikke låst fast til noget, bare med en billig wirelås gennem hjulet og stellet. Christian havde låst den fast med sin egen lås til rækværket, bare for en sikkerheds skyld.

Manden, der snuppede den, havde taget et par af klistermærkerne af - dem med Bike Portland, dem med Cycle Chic, men lod hovedklistermærkerne i siderne være i fred. Pfft! Den lille sæde, hvor min datter sidder på tværstangen, var væk, ligesom hjullåsen, men det var stort set det. Den var næsten helt som jeg sidst så den.


Som skæbnen ville det, var den i en baghave kun 75 meter fra Larry vs Harry’s værksted, så jeg løftede bare det bageste hjul og trillede den derhen. Lånte nogle værktøjer og klippede låsen op. Frihed! Befrielse! A2Bism Revisited!


Jeg smed øjeblikkeligt Christian ned i kassen og vi cyklede til den nærmeste supermarked. Belønnede ham med den traditionelle danske sommermenu: En kasse Tuborg Classic, nogle kartoffelchips og en flaske Gammel Dansk.

DET er hvad sociale medier er til for. DERFOR er vi her. DERFOR kom vi.

Jeg vil gerne takke alle, der har holdt øje med cyklen i København. Tak til Thue, der skrev om det på Fixie King-webstedet her i København, hvor Christian så det. Få Christian til at give dig en af øllene og et shot af Gammel Dansk.

Tak også til Treehugger og Bike Portland, der skrev om det på deres websteder. Og tak til alle retweets og delinger på Facebook.

Tak til Andreas fra Baisikeli, der tilbød at låne mig hans Bullitt også! Og til Thorsten, der spottede en anden rød Bullitt og afhørte føreren om, hvor han fik den fra! :-) I folk er fantastiske.


Læs mere