Copenhagenize.com - Bygning af bedre cykelkulturer: Statelig hollandsk attraktion for MILFs.

Jeg føler mig så "BikeSnobby" (ikke en dårlig følelse, bare mærkelig...) ved at blogge om en Craig's List annonce. Men jeg kunne ikke modstå humoren i denne. Dato: 2010-03-01, 23:20

Det her er en Batavus “PERSONAL” leveringscykel. Den er sort, har ét gear, en bagnavsbremse, en støttefod, kædeskærm, bagagebærer og en dynamo-belysning. Jeg opdagede den i kælderen hos Smith and Butler butikken i Carrol Gardens i oktober sidste år.

Jeg sælger denne cykel, fordi min terapeut foreslog, at jeg skal indse min tiltrækning til afroamerikanske kvinder. Ingen søster vil date en 34-årig systemadministrator på en europæisk indkøbscykel. Dog, når jeg kører langsomt ned ad Park Slope’s Fifth Avenue, flyver trusserne bogstaveligt talt af enhver hvid eller asiatisk kvinde med en barnevogn og en kandidatgrad.

Jeg bor nu i Williamsburg, og cyklen forvirrer de fleste kvinder her. Hvis jeg lader min overskæg vokse lidt og forklarer, at den kun har ét gear “som en fixie”, kan jeg nogle gange komme til anden base. Men for det meste er det lige meget om jeg havde en “soul patch” og samlede på klassiske kameraer. Hvis du vil score, så skal du kun bruge denne baby syd for Atlantic Avenue.

Foråret kommer, og hvis du kan lide flade, wasp-agtige mødre, der gik på Vassar, så er det her det rette valg.

300 dollars eller bedste bud.

  • Placering: Williamsburg
  • Det er IKKE OK at kontakte denne annoncør med andre tilbud eller forretningsmuligheder

Originale URL: http://www.craigslist.org/about/best/nyc/1624333458.html

Tak til den altid årvågne Jeff for linket.

(Nu hvor jeg tænker over det, er det nok BikeSnob, der har skrevet alt dette... )


Læs mere