Den Livsstørrelse By Blog: Nysgerrigper

Beklager, at jeg ikke har haft tid til at skrive på det seneste. Efter mit besøg i Dublin [HVILKEN cykelby!] har jeg været travl med at forberede mig til Velo-City Global 2010 Konferencen.

Det startede i dag, selvom det begynder i morgen. Jeg tog Janette Sadik-Khan - NY’s transportkommissær [kan aldrig huske alle de fancy titler] og en gruppe New Yorkere - og en fra Chicago - med på en lille rundvisning i Københavns cykelliv sammen med Jeff fra League of American Bicyclists.


Det var en dejlig cykeltur rundt i byen. Vi viste de bedste seværdigheder frem.

I morgen formiddag er jeg vært - igen sammen med The League - for en rundvisning i byen for en stor gruppe amerikanske og canadiske delegerede, inklusive et stop/foto mulighed ved den amerikanske ambassade som en ekstra bonus.

Så begynder Velo-City ved middagstid. Det bliver fantastisk. Jeg holder min keynote speech kl. 09:30 på onsdag.

Velkommen til København, alle sammen!


Læs mere