Copenhagenize.com - Bygger bedre cykelkulturer: Vinder(e) af Copenhagenize Quizken!


Bemærk: Billedet viser ikke vinderne af quizzen. :-)

Tak til alle, der deltog i Copenhagenize Quizzen i går. En spændende kamp om en budkasses taske fra Cykelhjelm.org.

De korrekte svar er som følger:Hvilket år begyndte Sverige at promovere cykelhjelme?

1988

Hvilket år vedtog Sverige en hjelmlov for børn under 15 år?

2005

Hvis jeg skal være ærlig, har jeg opdaget, at jeg er dårlig til at afholde quizzer. Det første spørgsmål er godt nok, men det andet er lidt uklart. De vedtog loven i 2004, og den trådte i kraft i 2005.

Jeg skulle have været mere klar. Undskyld. Jeg vil være fleksibel i valget af vinderne. Og her er de:

Kim - 1988/2005 (selvom han senere ændrede mening i kommentarerne… :-) )
Crispy Kale: 1988/2004 (fordel på grund af mit dårligt formulerede quizspørgsmål)
@brumcyclist: 1988/2005

Hvad I tre heldige læsere skal gøre, er at sende mig en e-mail på copenhagenize [at] gmail [dot] com med EMNEFELTET: VINDER! og jeres fulde navne og adresser. Jeg vil få sendt en budkassetaske til jer hurtigst muligt.

For mere læsning om hjelmlove for børn og deres ødelæggende virkning, kan I klikke her for at læse mere.


Læs mere