Copenhagenize.com - Cykelkultur ved design: Fixie Coolville tager til Stockholm


Sidste november bloggede jeg om Verdens Første Fixie Cargo Bike - min Coolville Bullitt fra Larry vs Harry. Nogle billeder dumpede ind i min indbakke i morges fra Andreas i Stockholm. Efter at have læst om cyklen på Copenhagenize.com besluttede han sig for, at han simpelthen måtte eje den. Så han hoppede på X2000-ekspresstoget til København og købte den. Der var ikke megen diskussion. Han var ivrig efter det. Endelig får jeg at se min baby i den svenske hovedstad, hvor Andreas er cykelbud. Tak for billederne, Andreas, du vanvittige! :-)

Andreas deltog også i 14. Europæiske Cykelbudsmesterskab 2009 og kom på 5. plads i sin Bullitt i cargo bike-løbet.

Her er en lille film fra ECMC 09 med fokus på cargo bike-kategorien.

Fandens også, jeg ville ønske, jeg kunne have været der.


Læs mere