Go Spokane Go! -> Kom så Spokane Kom!

Jeg har en underlig blød plet for den ukendte by Spokane, Washington, USA. For mange år siden, da jeg boede i Calgary, blev alle de amerikanske kanaler sendt fra Spokane, da det var den nærmeste amerikanske by. Så da jeg fik denne e-mail fra Dee i dag, blev jeg virkelig glad for at høre, at byen har planer om at forbedre miljøet. Men endnu bedre er det, at de interviewer en kvinde, der cykler til arbejde hver dag. Barb Chamberlain. Rollemodel. Her er et uddrag fra avisen Spokesman Review. Et link til hele artiklen følger.

"At cykle til arbejde er ikke så svært, som det lyder," sagde Chamberlain. Det tager hende 10 minutter at cykle til arbejde, hvilket er cirka samme tid som det tager hende at køre i bil. Hun cykler i sit arbejdstøj og har en beholder med vådservietter på sit kontor til at friske sig op med.

"Du behøver ikke at have Spandex på," sagde Chamberlain. "Jeg har dog en meget mindre taske, fordi den skal passe i min cykeltaske."

Det lyder som om, at Copenhagen Cycle Chic spreder sig... :-)

Her er et link til artiklen om Barb og byens initiativer.


Læs mere