Grøn Rens - Et must-have for cyklister [og forældre til små børn]

Der er ikke mange ting, jeg ikke kan leve uden, men dette er en ting, som min familie og jeg bruger hver dag. Det er Wysiwipe. Små, miljøvenlige og biologisk nedbrydelige vådservietter. De ligner små tabletter, der er næsten ikke større end en mønt, og de vejer ingenting. Alt, hvad du skal gøre, er at tilføje en lille mængde vand, og de udvider sig. Pludselig har jeg en våd serviet, som jeg kan bruge til at tørre olie fra min cykel af mine fingre eller tørre mit spædbarns ansigt efter hun har spist melonstykker. Ingen parfume, ingen giftstoffer, ingenting. Bare en biologisk nedbrydelig vådserviet, som du kan smide væk med ren samvittighed. Jeg har altid nogle Wysiwipes i min taske, og da jeg normalt har en flaske vand et eller andet sted deri, er det den perfekte kombination. Perfekt til bycykling eller enhver udendørs aktivitet, du kan tænke på.

Tilgængelig til køb online på Wysiwipes hjemmeside. Du kan endda se en film om, hvordan de virker.

Åh, livets simple fornøjelser ... :-)


Læs mere