Copenhagenize.com - Cykelkultur ved Design: Afsløring af Myter om Urban Forstæder

Med mit arbejde rejser jeg meget, og det betyder, at jeg møder masser af interessante mennesker og hele tiden lærer en hel masse nye ting. Nogle gange hører du de samme ting gang på gang, når du beskæftiger dig med det samme emne. Ofte er det ikke noget problem. Det er bare en del af spillet. Nogle gange hører du dog visse ting i en sløjfe. Ting, som får dig til at undre dig. En af dem er, at nordamerikanske byer er større. På et besøg i Calgary for et par uger siden hørte jeg det sikkert en snes gange. Det er ofte en (ikke så) hemmelig kode for “vi tager ikke rigtig cyklen seriøst som transport.” Som om man forsøger at feje sammenligninger med bycykling i København og andre Euro-skidte koncepter af bordet. Uanset hvor mange gange jeg påpeger, at København har den tredjestørste byspredning i Europa, og at det meste af København uden for middelalderbyen er et 20. århundredes opfindelse. Nope. “Det virker ikke her, bubba. Kom nu væk fra min græsplæne.” Så jeg åbnede Google Earth. Zoomede ud til cirka 60 km. Markeret Calgary, ovenfor, med gult. Den usikre linje for bygrænsen. Meget usikker … det var sent, og jeg drak vin. Så gjorde jeg det samme med København.

Den usikre linje omkring Større København er blå. Jeg slap Calgary på København, vipper det for at passe bedre, og der har du det. Jeg inkluderede ikke byerne i regionen, der er sovebyer for København eller Calgary. Jeg tegnede bare en usikker linje omkring byens spredning. Calgary har cirka 1 million mennesker, og Større København har cirka 1,9 millioner.

Her er begge byer sat på Melbourne. Deres storbyområde har cirka 4 millioner indbyggere. Så de er større. Duh.

Og her er Amsterdam, med Calgary og København placeret ovenpå. Det var sværere at se, hvad der var byspredning, og hvad der var landbrugsjord på Amsterdam-kortet, men det er stadig ikke langt fra sandheden. Så med det sagt er jeg virkelig træt af at høre om mange byer og deres opfattelse af størrelse. Det er tid til at komme videre.


Læs mere