Copenhagenize.com - Cykelkultur ved design: Birmingham

Nogle dage føles det som om, at vi er kommet langt. Andre dage, ikke så meget. En af medlemmerne af vores Slow Bicycle Movement gruppe på Facebook delte denne spontane besked. Jessica fra Birmingham. Hun var sød nok til at lade os poste den her.

Det fremhæver virkelig, hvordan, på trods af vores fremskridt med at genoprette cyklen som transportmiddel, er der stadig kampe at kæmpe og vinde. Den største involverer opfattelsen af cykling blandt den brede offentlighed. Hvis du har nogle opmuntrende ord til Jessica, er du velkommen til at tilføje dem i kommentarfeltet. Der var mange fantastiske svar i Slow Bicycle Movement gruppen.

Ingen advarede mig, da jeg begyndte at bruge en cykel, om at alle, der ikke rider en, har en mening om dem… og om mig, fordi jeg rider en, og om jeg skal bære en hjelm og hvorfor jeg skal og hvorfor ‘cyklister’ skal blive væk fra fortovene og også fra vejen og stoppe med at være i vejen og forårsage konstant død og om hvor dumme vi alle er, hvor arrogante, hvor egoistiske, og at vi alle ikke ved, hvordan man kører eller bruger veje eller læser skilte og at vi alle beder om dumme infrastrukturer til veje, vi ikke betaler for… fordi vi er ‘Grønne Lobby’. Derudover fortalte ingen mig, at jeg ville blive grinet af hver eneste dag… eller at jeg fra den ene dag til den anden ville blive ‘fjenden’, eller at næsten hver anden dag ville nogen fortælle mig, at jeg snart skulle dø. Det ser ud til at være ligegyldigt, om disse mennesker kender mig godt eller overhovedet ikke. Rolig samtale virker ikke, weblinks virker ikke, ingen ønsker at vide noget. Jeg begyndte at cykle, fordi jeg har en sundhedstilstand, der forhindrer mig i at køre bil, jeg er ikke en kriminel.

Støtte ønskes.


Læs mere