Copenhagenize.com - Cykelkultur ved design: Plastikkfantastiske cykelstativer

Du ville være undskyldt for ikke at have en idé om, hvad du kigger på lige nu. Innovation går nogle gange galt, men i det mindste var tanken god og ædel.

Cykelstativer uden for Hedehusene Station, vest for København. Jeg kender til dem og har set dem fra toget til Roskilde utallige gange. Der er ikke mange steder, der stadig har disse cykelstativer, så da jeg cyklede til Roskilde til jul (forrige indlæg), stoppede jeg for at tage nogle billeder. Et temmelig overkomplekst forsøg på at tilbyde overdækket parkering for cykler for at beskytte dem mod regnen. Jeg har faktisk aldrig set dem i brug, så jeg blev overrasket over at se, at fire eller fem cykler var parkeret under de fantastiske plastikopfindelser.

En god idé, der aldrig passede ind i danskernes ønske om brugervenlighed og bekvemmelighed. Hvis nogen ved, hvornår disse stativer blev udviklet, så lad os det vide i kommentarerne.


Læs mere