Livsstørrelse By Blog: Vintage parkeringslås - Husqvarna


Det tog mig lidt tid at finde ud af dette ene. Jeg har købt en vintage, svensk, Husqvarna cykel fra 1948. Hvis du drejer styret ret langt til siden, er der en lille kliklyd. En ven, Ivan, oplyste mig om dette. Det er en parkeringslås, og den plejede at være standard på mange cykler tilbage i tiden. Ligesom håndtaget til løftning af cyklen, som jeg tidligere har skrevet om for Bycyklister. Du har en støtteben og parkerer din cykel. Forskoen falder ofte mod siden, hvilket gør cyklen mindre stabil. Med den simple parkeringslås holder den forreste hjul sig lige, når den er parkeret. En enkel designløsning. Jeg er vild med det. Jeg er så vild med det, at jeg har lavet en film om det. Fordi det kan være svært at forklare, hvad i alverden jeg taler om.


Læs mere