The Life-Sized City Blog: København

København, København Jeg er åndeløs Har lige cyklet gennem dig din tøs, din skønne sminket med forårslys fra 2000 til 1072 Du har fortryllet mig i dag har jeg lige cyklet gennem dig ved siden af dig forbi dig og imod dig har bremset hårdt for ikke at køre ind i dig jeg cykler rundt i København har lige cyklet gennem dig i en sværm af cyklende medborgere jeg overhaler trækker ind til siden spurter og bremser hviler med foden på dine varme kantsten omringet af cykler og mennesker mennesker på cykler og afsted igen Hvad er det du gør ved mig København lokker mig forfører mig jeg flyver gennem tusinde usynlige skyer af parfume og shampoo ligger på baghjul af et dusin cykelpiger og overhaler med et smil mærker mine medborgere deres menneskelighed betrager deres bevægelser deres bevægende kroppe med rank ryg lader jeg hidsige forstadsskelnere suse forbi glæder mig ved tanken at de er væk igen om 8 timer misser med øjnene i modlys for at se uret på dit rådhus og øjnene på hende i den grønne kjole Du... Havn kæden hopper aldrig af for mig når du tager mig i hånden fører den op til din barm ned til dit skød alle cykelstier fører til dit hjerte som banker kun for mig i dag København din gamle havneluder lad mig cykle hen til dig nævn din pris jeg betaler og betaler gerne ekstra for et kys du er min by min København jeg er åndeløs

har lige cyklet gennem dig


Læs mere