Copenhagenize.com - Bygger bedre cykelkulturer: Cykelreparationsbog til hverdagscyklister


Jeg tilbragte nytåret i Montreal og besøgte mine venner. Jeg tilbragte en masse tid i fantastiske bogbutikker. Jeg fandt denne bog i denne seje brugte boghandel og betalte $7 for den. Det er forfriskende, fordi den er skrevet i ikke-nørdet sprog, og billederne i bogen viser almindelige borgere på cykler. Definitivt sejt som en gave til nogen, der er ny i bycykling, hvis du kan finde en kopi. (Tak til Tom, der fortalte os, at den er tilgængelig hos AK PRESS)

Jeg så også en bog til salg til $8,00 i vinduet. Manden i butikken sagde, at han havde fire andre kopier. Det er en bestemt bog skrevet af en bestemt cykelblogger. Jeg venter systematisk og skånselsløst på enten en gratis kopi eller indtil prisen falder til $5 om et par uger.


Læs mere