Den Livsstore By Blog: Virtuel Alleycat Chekpoint


Copenhagenize.com er et checkpoint på Virtual Alleycat løbet arrangeret af Kickstand Cyclery og Cycleliciousness. Du kan læse om det her hvis du ingen idé har om hvad jeg taler om. Hvis du derimod ved hvad jeg taler om, er du sandsynligvis med i løbet. Velkommen til København. Nyd de sikre, glatte cykelstier og ikke mindst de smukke skabninger, der bebor dem. Der er over 1300 blogindlæg på Copenhagenize.com. Så her er et spor.

Jeg tænker på, hvordan det ville lyde, hvis ‘Sparrow fra Avignon’ sang teksten fra ‘The Gambler’ - særligt omkvædet - på hendes modermål?

Mon det, tænker jeg, ville lyde som den sang på U2-albummet ‘Achtung Baby’? Med vilje, selvfølgelig?

Hvis ledetråden er for svær, er du velkommen til at jamre i kommentarerne, og jeg vil se, hvad jeg kan gøre. Der er en Google-søgefelt fra Copenhagenize.com i bunden af ​​denne side.

God fornøjelse!


Læs mere