Copenhagenize.com - Cykelkultur af design: Strand Søvn Cykler


Efter en dejlig dag på stranden i 30 graders varme var det tid til at tage hjem. Den Mor til mine børn havde alt udstyret i hendes tohjulede Christiania cykel, og jeg havde børnene på Bullitt.

Det var en lang, dejlig dag, og begge børn blev hurtigt trætte, da de var kommet op på cyklen, og blev lullet i søvn af cyklens smukke bevægelser. Normalt er Felix vågen og kan holde Lulu op med armen omkring hende, men denne gang sov han. Lulu endte i en ret sjov - og ubehagelig - stilling. Vi stoppede, og jeg omarrangerede dem.

Jeg brugte den oppustelige bodyboard som en pude, og Lulu var glad for at læne sig op ad den. Felix kunne derefter bruge en bunke håndklæder som en pude.


Lulu kunne ikke falde i søvn igen (godt nok ellers ville hun være oppe hele aftenen… :-) ), og dette billede varmer mit hjerte. Cykler hjem gennem København i aftenlys, stirrer ned på min pige - hun stirrer op på mig. Skønheden i samhørigheden, som cyklen giver os alle.


Læs mere