Den Life-Sized City Blog: Volcano Offerido Del 2 - Stadig overvejer

Tusind tak for kommentarerne og hjælpen på det tidligere indlæg. Det er en skør idé. Jeg vil ikke cykle hele vejen til København - det ville tage evigheder, og jeg har ikke lyst til det, for at være ærlig. Men bare for at komme ud på vejen på en eller anden måde, komme til Frankrig, komme tættere på hjemmet. Gøre NOGET. For mange år siden gik jeg fra Nordspanien til Paris med intet andet end en rygsæk og en sovepose. Jeg fulgte landeveje og havde en række regler for rejsen. DET var de hårdeste 30 dage i mit liv. Sov i marker, under broer, i forladte bygninger. Denne gang ville jeg vælge små hoteller med caféer undervejs, som de gamle Tour de France-ryttere. En cognac og kaffe efter frokost og "allez". Selvom det ikke er en dårlig idé at indtage en "C'est la vie" attitude og slappe af her i Barcelona. Jeg har arbejde, jeg skal lave, og jeg vil gerne hurtigst muligt hjem til familien. Mit største problem er, at jeg skal tale på Den Nationale Cykelkonference i Prag på onsdag. Det ser ikke godt ud. Jan Gehl fra Gehl Architects skulle også deltage. Der er ingen meldinger om, hvorvidt han kan komme. Der er mange danskere, der forsøger at arrangere transport i biler fra hele Europa. Det kunne være en mulighed, selvom hotellet, jeg er på, siger, at der ikke er udlejningsbiler før tirsdag eller onsdag. Heller ikke busser eller tog. Og de franske tog er stadig i strejke, sidst jeg hørte. Altså... jeg kunne tage en cykel med toget til Girona og så begynde at træde i pedalerne derfra. En Lycra-fri flugt over Pyrenæerne. :-) Jeg arbejder stadig på at finde en cykel. Jeg har en veninde, Txell fra Barcelona Cycle Chic, der har en touringcykel. Jeg vil tale med Koos fra Biketech cykelbutikken her i Barcelona senere i dag.

HVIS... og det er virkelig HVIS... jeg gør dette... skal jeg gøre det på en Brompton, en Bullitt, en touringcykel eller en opretstående cykel?


Læs mere