Den livsstørrrelse by-blog: Cykelreklame

Her er lidt cykelreklame i København. Det er en annonce for et firma, der lejer ting som tv, computere, apparater osv. Teksten lyder:“Ring til 8x8 med mindre du kan få plads til 42 tommer i din cykelkurv!” Det taler markedsføringssproget for det marked, som firmaet opererer i. Det sjove er, at jeg vil vædde på, at mange mennesker, der læser annoncen, gjorde det samme som mig… faktisk prøvede jeg at regne ud i mit hoved, om jeg faktisk kunne få en 42 tommer fladskærm til at passe i en cykelkurv. På en måde ville det nok være lidt besværligt. Men det er jo det, ladcykler er til for…


Når vi taler om det, har denne butik en Bullitt fra Larry vs Harry. De sælger løbeudstyr, og de har designet en specialfremstillet kasse til cyklen, der ligner to Nike skobokse stablet oven på hinanden. Øjeblikkeligt genkendelig på gaden. Fantastisk branding for firmaet.


Læs mere