Copenhagenize.com - Cykelkultur gennem design: halloween

Jeg er langt bagud med så mange ting. Jeg fik endelig mulighed for at redigere denne lille film, som jeg optog i San Francisco i oktober 2009. Tilfældigvis var min foredragstur på samme dag som Halloween Critical Mass cykelriden.

Jeg deltog med nogle venner, hvor jeg cyklede på min Biomega cykel, som jeg lånte fra W Hotel.Jeg skulle egentlig låne en dansk Bullitt ladcykel af Erik Zo, som var så venlig at tilbyde den til mig, men da jeg ikke vidste, hvor jeg ville ende om aftenen, eller med hvem og hvad, besluttede jeg mig imod det. Jeg ville ikke være manden, der fik cyklen stjålet. :-) I stedet for at låne cyklen gav Erik mig et lift fra foredraget tilbage til mit hotel.

Cykelturen var helt fantastisk, det må jeg indrømme. Den var helt sikkert mere "i dit ansigt" sammenlignet med den critical mass, jeg deltog i i Budapest i september, men den var bestemt ikke aggressiv overhovedet. Hele Halloween-aspektet, med folk udklædt i skøre kostumer, tilføjede til festlig stemning.

Der var masser af mennesker, der cyklede. Ved nogen, hvor mange der deltog? Jeg har ikke kunnet finde et estimat.

Musikken i videoen er af en ven af mig, Andy, fra Storbritannien. Han hedder Atlum Schema. Tjek det ud på www.atlumschema.co.uk. Denne sang passer så perfekt til videoen.


Læs mere