Glade camper


Takket være en af vores læsere, har vi lært denne Camper Cykel at kende. Det er værket af kunstneren Kevin Cyr.

"Camper Bike, et funktionelt skulpturelt værk, bygget i april 2008. Et enestående værk og emnet for en serie malerier."

Fantastisk ting. Og hvorfor ikke? Efter at jeg læste om det, tænkte jeg, at jeg ville søge på 'camper bike' for at se, om der var andet derude end et kunstnerisk skulpturværk. Det skulle jeg ikke have gjort... her kommer det:


Campercyklen.


Arcturus Campercykel-projekt


Cykel Camper.


Bikamperen.


Eller vi kan gå old school med en klassisk europæisk leveringscykel. Da jeg var i Amsterdam tilbage i maj, havde jeg brug for en lur, efter at have cyklet rundt med Marc fra Amsterdamize [tømmermænd - jeg skulle lære ham en dansk druklesning], så hvad er bedre end Henrys store leveringscykel uden for hans Workcycles Shop. Det ville ikke kræve meget at lægge et betræk over toppen eller bare slå et telt op lige på ladet.

Disse store ladcykler var et hovedtræk på gaderne i København og Amsterdam i første halvdel af sidste århundrede. Dengang var cykelbud mænd. :-)


Læs mere