Byens livagtige blog: Dum impulskøb

Jeg fandt dette i en kasse i kælderen. Af årsager ukendt for mig købte jeg denne ‘cykelcomputer’ for et par år siden til den latterligt lave pris af 20 kroner [€3.00]. En af de klassiske impulskøb i supermarkedet af en ting, jeg slet ikke har brug for. Hvilken interesse har jeg i at registrere min kørselsafstand, min hastighed, og alt det andet, som apparatet registrerer? Selv hvis jeg registrerede det, har jeg ingen at tale med om det. De andre 499.999 cyklister, jeg deler cykelstierne med i løbet af dagen, går bestemt ikke op i min gennemsnitlige hastighed eller kørselsafstand - endda ikke deres egen. Hvis jeg kom på arbejde og sagde “hey! Jeg kørte lige XX km på XX minutter!” ville jeg få mærkelige blikke og bekymrede grimasser som svar. Så efter at have taget billedet smed jeg denne Cykel Computer prompte ud - i elektronikaffaldet selvfølgelig, så byen kan bortskaffe den ordentligt - og mit liv er bedre uden den.

Men en skinnende, ny klokke… DET er noget vigtigt OG nyttigt. Hmm. Jeg vil holde øje med en.


Læs mere