Den Livsstore By Blog: Grøn Rengøring - Et Must-Have for Cyklister [og forældre med små børn]

Der er ikke mange ting, jeg ikke kan leve uden, men dette er en ting, som min familie og jeg bruger hver dag. Mød Wysiwipe. Små, miljøvenlige og biologisk nedbrydelige vådservietter. De ser ud som små tabletter, der næsten ikke er større end en mønt, og de vejer ingenting. Alt hvad du skal gøre er at tilføje en lille smule vand, og de udvider sig. Pludselig har jeg en våd serviet, som jeg kan bruge til at tørre olie af min cykel fra mine fingre eller tørre min lille datters ansigt af efter hun har slagtet en stykke melon. Ingen parfume, ingen toksiner, nada. Bare en biologisk nedbrydelig vådserviet, som du kan smide væk med god samvittighed. Jeg har altid nogle Wysiwipes i min taske, og da jeg normalt har en flaske vand et eller andet sted deri, er det den perfekte kombination. Perfekt til bycykling eller enhver udendørs aktivitet du kan tænke på.

Tilgængelig til køb online på Wysiwipe hjemmesiden. Du kan endda se en film om, hvordan de virker.

Ah, livets simple fornøjelser… :-)


Læs mere