Copenhagenize.com - Cykelkultur ved design: Læseres cykler: Charlottes Carradice i Boston

Boston er kendt for at være en uforskammet uvenlig by for cyklister. Førerne her er legendariske. Jeg havde muligheden for at bo i Paris i et år, hvor jeg udviklede de færdigheder, jeg havde brug for for at være mere selvsikker med bycykling. Jeg vendte tilbage fra Paris og forelskede mig i min første pendlercykel:


Jeg var meget ked af det, da den led af enkatastrofal fejl. Jeg ledte i lang tid efter den helt rigtige cykel. Der er en mand her i Boston, som finder gamle cykler, som folk smider væk, og fixer dem for at sælge dem på Craigslist. Jeg ringede til ham angående en cykel, som han faktisk allerede havde solgt, så vi diskuterede mine muligheder. Ingen af dem var særlig spændende. Der var et øjebliks stilhed. Så fortalte han mig, at han havde en særlig cykel, som havde stået i hans kælder i tre år, og ventede på den rette køber. Han beskrev den, og den var fascinerende. Jeg dukkede op for at se den, og det viste sig at være den rigtige størrelse og “min” farve. Salget var uundgåeligt. Jeg burde virkelig få nogle flere billeder til dig af lugsene, de er fantastiske. Jeg opdaterer og forbedrer stadig cyklen til dens nye liv som en bycykel. Her er min cykel og konturerne af, hvordan jeg kom hertil. Jeg arbejder på at opmuntre flere kvinder, jeg kender i Amerika, til at få cykler, og derfor har jeg for nylig startet min egen blog, hvor din er en af mine inspirationer. Tak for alt dit arbejde og for at dele cykling…

-Charlotte


Læs mere