Den By i Fuld Størrelse Blog: Gæstebillede: Vintage Schwinn

Vi elsker at modtage e-mails. Denne poppede op i vores indbakke for et par dage siden. Vi vil lade Alfred forklare:

"

Fra min læsning af Copenhagen Cycle Chic hver dag, har jeg fået den idé, at cyklen i sig selv måske interesserer jer, måske ikke lige så meget som rytterne, men stadig en interesse alligevel. Hvis dette er tilfældet, vil jeg invitere jer til at se nogle billeder af en meget flot Schwinn 1977 damescykel, som jeg for nylig fandt og postede til et Schwinn Forum.

Jeg er en pensioneret mand i Iowa, USA og har en hobby med at finde gamle cykler (jeg foretrækker normalt 3-gears med Sturmey Archer-nav, selvom jeg ind i mellem tager en med en gearsystem) i velgørenhedsbutikker. Jeg renser og renoverer cyklerne og tilbyder en en sjælden gang imellem en til salg. Ellers cykler jeg på en eller to hver dag. Det er ret sjovt at køre rundt på cykler, der er 25-40 år gamle. Men denne gamle lyserøde Schwinn var simpelthen for unik til at gå forbi.

"

Hvilket fantastisk sæt billeder, Alfred. Tak fordi du tænkte på os. Vi kan godt lide cyklerne, det skal du ikke være bekymret for. Og det er fantastisk at få indblik i fremmede cykler som den Schwinn, du har kærligt restaureret. Tak igen!


Læs mere