Copenhagenize.com - Cykelkultur gennem design: Min families stamtræ som en metrotransitkort.

Jeg tænkte på at designe et slægtstræ. Jeg har en stor familie, og det er ofte svært at holde styr på dem alle sammen. Jeg kiggede rundt på internettet og opdagede, at der var meget lidt inspiration til at designe et slægtstræ fra et grafisk designperspektiv. Overraskende lidt inspiration. Så tænkte jeg... hvad hvis min familie var et storbytransportsystem? Hvordan ville metrokortet se ud? Det tog lidt tid at finde ud af detaljerne og designet. Det er i bund og grund en infografik. Slægtstræer er begrænset til en bestemt strøm og orden, hvilket måske er grunden til, at der er så få nye udviklinger inden for deres design. Men her er resultatet. Andersen Metropolitan Transportation Map.

Selvfølgelig er cykler tilladt på alle disse tog.


Læs mere