Den Livsstore By Blog: God Godstransport


Jeg har for nylig flyttet ting med cykel. I stedet for min Bullitt - tak til alle dem, der spørger om den, men nej, den er endnu ikke blevet fundet … endnu - bruger jeg min Velorbis. Den forreste bære er en kæmpe hjælp. Ovenstående var jeg på vej hjem fra en genbrugsbutik. Intet stort, bare en stol og nogle ting i en taske. Det er interessant, når du spænder noget fast på en cykel i København. Du bemærker mange øjne på dig, når du forsøger at finde ud af, hvordan tingene bedst bliver på cyklen. Folk på gaden ser på dig, og du kan se det i deres øjne … de betragter dig og prøver at finde ud af, hvordan de selv ville gøre det. Du føler dig presset, på en måde. “Gør jeg det rigtigt?” “Ser de en anden måde at gøre det på, som jeg har overset?” Når du har fået tingene på og spændt fast, og begynder at køre derfra, forsvinder interessen. Det er klaret. Så er han væk.

Til den store åbning af Casa Copenhagenize - Cykel, Bed and Breakfast - havde jeg brug for ekstra sengetøj og dyner osv. Her er min last fra Jysk; to dyner, sengetøj, fire sæt dynebetræk og pudevårer, to puder, ni håndklæder, en lampe og nogle andre ting.

Endnu en tur til IKEA i går. Et bord, en stor lampe, en masse billedrammer og en bunke med ting, som du ender med at købe, når du er i IKEA. Du ved, ting du egentlig ikke har brug for.

Her er et indlæg fra et par år siden om, hvordan det er at cykle til den store IKEA nord for København.

Og lad os ikke glemme, at IKEA i København låner gratis trailere og cykler ud til deres kunder.


Læs mere