Den Livsstore By Blog: Glade Lejrautoere


Takket være en af vores læsere, har vi fået kendskab til denne Campingcykel. Det er værket af kunstneren Kevin Cyr.

“Campingcykel, et funktionelt skulpturelt stykke, bygget i april 2008. Et selvstændigt stykke og emnet for en serie malerier."

Fantastisk ting. Og hvorfor ikke? Efter jeg læste om det, tænkte jeg at jeg ville google ‘campingcykel’ for at se om der var noget andet derude udover en kunstners skulpturelle værk. Det skulle jeg aldrig have gjort… her går det:


Campingcykel.


Arcturus Campingcykelprojekt


Cykelcampingvogn.


Bikamper.


Eller vi kan gå old school med en klassisk europæisk ladcykel. Da jeg besøgte Amsterdam tilbage i maj, havde jeg brug for en lur efter at have cyklet rundt med Marc fra Amsterdamize [tømmermænd - jeg skulle lære ham en lektion i dansk drukkultur], så hvad er bedre end Henrys store ladcykel udenfor hans Workcycles Shop. Det ville ikke kræve meget at sætte et cover over toppen eller endda bare rejse et telt lige på lastområdet.

Disse store ladcykler var et hovedtræk på gaderne i København og Amsterdam i første halvdel af sidste århundrede. Dengang var cykelbud mænd. :-)


Læs mere