Den Livsstørrelse By Blog: København Ferrari


Ja, ja, ja. Vi ved alle, at jeg kan lide min ladcykel. Og at jeg gladeligt blogger om den. Især nu hvor jeg har en ny rød Bullitt. Jeg kunne ikke modstå denne foto forleden dag. Jeg cyklede forbi en Ferrari og tænkte jeg ville tage et billede af 21. århundredes version. Urban Manpower for Liveable Cities kontra Hestekræfter for hestekræfternes skyld. Jeg er vild med Larry vs Harry’s nye foldbare racersæde, hvor børnene sidder, og de nye specialdesignede sidepaneler.


Jeg solgte min hvide Bullitt til Mads, der driver Ekeko.dk - et bæredygtigt udviklingsfirma, der importerer tøj fra Bolivia. Så cyklen kom til et godt hjem.

Det er den. Bare en metalstruktur med nogle gummidele, men en der har tjent mig godt. Og den seneste sms fra Mads afslører, at han elsker cyklen.

Et ‘Ingen Lastbiler’ skilt med et alternativ foran giver meget mere mening.

Det er virkelig cool at køre rundt i byen på denne cykel. I løbet af en dag ender jeg med at tale med 5 eller 10 mennesker om den. Fra teenagere til ældre damer. Ved stoplys eller udenfor butikker. Jeg har aldrig haft en cykel, der genererer så meget samtale.


Læs mere