Den livsstørrelse by blog: Copenhagenize brutalt angrebet af Lycra-krigeren!

København, 28. maj 2010.Til øjeblikkelig offentliggørelse.I et chokerende udbrud af vejvrede blev Copenhagenize og en anden uskyldig cyklist brutalt angrebet på cykelstierne i København i går morges.I myldretiden på Tagensvej, i krydset med Nørre Alle, stod Copenhagenize og ventede på højre side af banen, langs kanten, for at lyset skulle skifte sammen med et par dusin andre cyklister.På venstre side af cykelstien var en ung kvinde. Pludselig og tilsyneladende uden nogen årsag rullede en cyklist [fotograferet ovenfor] ned ad midten af cykelstien mellem Copenhagenize og den unge kvinde. [Banebredden er tilstrækkelig til at rumme tre cyklister på denne strækning].Men pludselig forsøgte cyklisten at klikke sig ud af sine klik-pedaler og væltede voldsomt til venstre, skubbede kvinden så voldsomt, at hun væltede. Hun undgik snært af at miste livet ved… at sætte foden ned. Derefter kompenserede cyklisten for sin ubalance og skubbede Copenhagenize med så voldsom kraft, at min cykel og jeg tippede til højre. Også jeg var tæt på at miste livet. Kun mine lynhurtige reflekser reddede mig fra at ramme fortovet og få noget snavs på min jakke eller lignende. Endnu værre skrabede min Bullitt-cargocykel mod kanten! Malingen er tydeligt, lidt ridset.Inden jeg vidste, hvad der ramte mig, fortsatte cyklisten sin hærgen efter at have genfundet sin balance. Først, uden nogen advarsel, vendte han sig mod den unge pige og undskyldte meget sødt! Hun trak blot på skuldrene og nikkede. Derefter vendte han sin opmærksomhed mod sit andet offer, Copenhagenize, og smilede og undskyldte overdrevent! Ja! Overdrevent!!Jeg var hjælpeløs. Alt, hvad jeg kunne gøre, var at smile tilbage, klappe ham på skulderen og sige “Ingen problem!“Derefter rullede han fremad og ventede på, at lyset skulle skifte, før han cyklede afsted mod byen. Han kiggede ikke engang tilbage på ødelæggelserne!

Se?! Cykling er farligt. Cykelsko og udstyr er masseødelæggelsesvåben. Jeg skal straks ud og købe en af de hjelme og køre på arbejde, indtil jeg får en. Kan nogen anbefale en advokat og en psykolog?


Læs mere