Den livsstørrelse by blog: Lock 7 Cycle Café i Hackney


Der var en cykelbutik, jeg vidste, jeg ville besøge, når jeg var i London. Jeg havde hørt om Lock 7 Cycle Café fra en læser, og da jeg boede i samme kvarter, Hackney, var den lige ned ad gaden. Jeg havde også hørt, at caféen var blevet inspireret af en rejse ejerne havde lavet til København, og jeg måtte have svar på den mysterium. Vi har ikke cykelcaféer i København. Tja… jeg antager, at vi gør det… enhver café i byen kan cykles til, så på en måde gør det dem alle sammen til cykelcaféer… men nok om det. Vi har ikke caféer, der serverer kaffe og mad, mens din cykel bliver lavet.

Da jeg talte med ejerne, blev jeg fortalt, at det kun var den danske hovedstads omfattende cykelkultur, der inspirerede dem til at åbne en café i Hackney. Hvilket er fantastisk. Lock 7 er som et anker for den spirende cykelkultur i Hackney og generelt i London. Sidde udenfor en tirsdag morgen med en kop kaffe, og se alle de cyklister/Cycle Chicistas der ruller forbi, var forbløffende. Det må være den mest velplacerede cykelbutik i London.


I byen som helhed er 2% af turene på cykel, men i Hackney er det 8%. Lock 7 har en god, afslappet atmosfære og venligt personale. Da de startede var caféen meget større, men nu er der lidt færre borde for at give plads til cyklerne. De reparerer dem og sælger dem, og jeg så en flot ny Velorbis i stablen af nye cykler. Det eneste, de mangler nu, er nogle Bullitts fra Larry vs Harry for at fuldføre forbindelsen til København.
En placering ved siden af en konstant strøm af cyklister er en fordel, men se også på resten af lokationen. Det må være den bedste udsigt fra en cykelbutik, jeg nogensinde har set. Lock 7 er opkaldt efter denne syvende sluse på Regent’s Canal, der snor sig igennem London. Det er ikke fordi, du har brug for syv sluser for at sikre din cykel i byen. Fire er åbenbart nok. Lock 7 Cycle Cafe ligger på 129 Pritchards Road, London [Hackney].

www.Lock-7.com


Læs mere