Copenhagenize.com - Cykelkultur designet til perfektion: Min cykel elsker mig

Jeg glemte at blogge om dette sidste uge. På Velocity 2009 gav Brussels Mobilité organisationen gratis hjerteformede cykelklokker og kondomer. Velove er en leg med “vélo love” eller “bike love”. Personligt kan jeg ikke bringe mig selv til at elske et værktøj/transportmulighed/metal maskine, men hey, jeg forstår deres pointe. Fed markedsføring.

Tjek deres hjemmeside på fransk eller flamsk på www.velove.be.

I andre nyheder fra Copenhagenize.com kommer den legendariske byplanlægger Jan Gehl til Toronto. Offentlige rum og offentligt liv for det 21. århundrede. En diskussion med den danske arkitekt Jan Gehl.Dato: Onsdag den 3. juni 2009Tid: 15:00 til 17:00Sted: Design Exchange234 Bay Street, TorontoGratis adgang for alle


Læs mere på spacing.ca
.


Læs mere