Den Livsstørrelse By Blog: Kom så Spokane!

Jeg har en mærkelig blød plet for den lille kendte by Spokane i Washington, USA. For år tilbage, mens jeg boede i Calgary, blev alle de amerikanske kanaler sendt fra Spokane, da det var den nærmeste amerikanske by. Så da jeg fik denne e-mail fra Dee i dag, blev jeg virkelig glad for at høre, at byen har planer om at forbedre miljøet. Men endnu bedre er det, at de interviewede en kvinde, der cykler på arbejde hver dag, Barb Chamberlain. En rollemodel. Her er et uddrag fra avisen Spokesman Review. Et link til hele artiklen følger. "At cykle til arbejde er ikke så svært, som det lyder," sagde Chamberlain. Det tager hende 10 minutter at cykle til arbejde, omtrent samme tid som det tager hende at køre i bil. Hun cykler i sit arbejdstøj og har en pakke baby wipes på sit kontor for at friske sig op."

"Du behøver ikke at have Spandex på," sagde Chamberlain. "Dog har jeg en meget mindre taske med, fordi den skal kunne være i min cykeltaske."

Det lyder som om, at Copenhagen Cycle Chic spreder sig... :-)

Her er et link til artiklen om Barb og byens initiativer.


Læs mere