Copenhagenize.com - Cykelkultur med design: Affaldshåndtering i en cykelkultur


Vores ven David Hembrow fra Hand-Vævet Cykelkurv Kendthed sendte os dette fantastiske billede fra hans nabolag i Holland. Det sker for mig hver dag … Jeg er på min cykel og er færdig med at drikke min kaffe to-go eller spise et æble, og jeg har brug for at smide affaldet væk. Jeg sænker farten, når jeg nærmer mig en vejkant skraldespand og smider det i, inden jeg speeder op og blander mig igen i cykeltrafikken. I Assen, hvor David bor, har de været kreative med deres skraldespande. Ingen grund til at sænke farten for meget og sigte. De er designet til cyklister, der kører hurtigt på den dejlige, brede cykelsti. Og jeg er sikker på, at slagprocenten er meget højere.

Se mange flere billeder af hollandsk cykelinfrastruktur på Davids hjemmeside Hembrow Cycling Holidays.


Læs mere