Home
13.10.2023
Updated 27.10.2023

29 September 2022

Den Livsstørrelse By Blog: Min cykel blev stjålet IGEN

image not found

Billede af Diego Franssens - fra interview i det belgiske magasin Knack.

Her går vi igen. Nogle af jer husker måske den eventyrlige afslutning sidste gang, min Bullitt-ladcykel blev stjålet, tilbage i maj 2011. Det, der begyndte med dette blogindlæg, endte lykkeligt med dette.

I går aftes skete det hele igen. Jeg er lige flyttet til en ny lejlighed - sidste lørdag - og denne ejendomsmægler har endnu ikke givet mig nøgler til gården, hvor der er en cykelskur. Det er en sikker gård, der kræver en nøgle for at komme ind eller ud. (de har heller ikke givet mig en nøgle til postkassen, så hvis du har sendt mig et postkort, har jeg endnu ikke læst det...)

I stedet for at kunne parkere Bullitten i gården, parkerede jeg den på fortovet uden for lejligheden. Det er en travl gade, lige ved siden af et travlt kryds og et busstoppested. Jeg købte et ekstra lås - super tyk Amsterdam-stil - og begge låse sikrede cyklen til et metalgelænder. Ikke optimalt, men nå ja. I morges lå låsene krøllet på fortovet som sovende klapperslanger, og cyklen var væk. Fandens irriterende. Så hvis du bor i København og ser den, lad mig gerne vide det. Ring eller send en sms til (45)26 25 97 26 Sidste gang den blev stjålet og returneret var en drømmende oplevelse. Jeg forventer ikke at gentage den succes, men man ved aldrig. Der er kun 30 røde Bullitter i København, og ingen af dem har røde sidepaneler som min. Her er beskrivelsen. - Den er rød - Brooks sæde og Brooks håndtagsgreb. - De røde sidepaneler er enestående. - Den har en sammenklappelig sæde i ladet. - Det er den eneste forbandet Bullitt med sorte bremsekabler og en hvid gearkabel. - På tværstangen er der et "Hold min cykel, mens jeg kysser din kæreste" Cycle Chic klistermærke. - På venstre side af ladet er der et FC St. Pauli klistermærke (rundt) og et Copenhagenize klistermærke (rundt) samt et Svajerløb 2011 klistermærke. - På højre side af ladet er der et Copenhagenize klistermærke (rundt) og nogle Svajerløb klistermærker.

- På styrfremspringet er der en Knog Skink cykellygte (hvid) - som ikke virker og stoppede med at virke kort tid efter at jeg begyndte at bruge den, fordi et par regndråber kom ind i den. Puha.

- På bagskærmen er der tre Transporte Ativo klistermærker i tre farver. - Bullitt-logoet på siderne - i bunden - er i en gul farve, hvor mange røde Bullitter har hvid skrift. Dette er ret vigtigt for at genkende den.

image not found

Tak på forhånd for enhver hjælp. Ville det ikke være vildt at få den tilbage to gange? If you live in KBH/FRB and see the bike, please send a text to 26259726.

Husk... når en cykel bliver stjålet, dør en fe.


http://www.copenhagenize.com/2011/05/my-bike-was-stolen.html
Menu