Home
13.10.2023
Updated 27.10.2023

20 September 2015

Copenhagenize.com - Cykelkultur af design: Strand Søvn Cykler

image not found

Efter en dejlig dag på stranden i 30 graders varme var det tid til at tage hjem. Den Mor til mine børn havde alt udstyret i hendes tohjulede Christiania cykel, og jeg havde børnene på Bullitt.

image not found

Det var en lang, dejlig dag, og begge børn blev hurtigt trætte, da de var kommet op på cyklen, og blev lullet i søvn af cyklens smukke bevægelser. Normalt er Felix vågen og kan holde Lulu op med armen omkring hende, men denne gang sov han. Lulu endte i en ret sjov - og ubehagelig - stilling. Vi stoppede, og jeg omarrangerede dem.

image not found

Jeg brugte den oppustelige bodyboard som en pude, og Lulu var glad for at læne sig op ad den. Felix kunne derefter bruge en bunke håndklæder som en pude.

image not found


Lulu kunne ikke falde i søvn igen (godt nok ellers ville hun være oppe hele aftenen... :-) ), og dette billede varmer mit hjerte. Cykler hjem gennem København i aftenlys, stirrer ned på min pige - hun stirrer op på mig. Skønheden i samhørigheden, som cyklen giver os alle.
Menu