menu
menu
search
close
Home
13.10.2023
Updated 27.10.2023

14 May 2013

Copenhagenize.com - Cykelkultur ved design: Den fedeste cykelparkering i San Francisco

image not found

Jeg har ikke set så fed cykelparkering i årevis. På mit hotel i San Francisco - W Hotellet - har de tre danske Biomega cykler, som gæster kan bruge gratis. Okay, tre er ikke meget, men det er, hvad de gør med dem, der betyder noget.
image not found
Det er som et museum, hvordan de hænger dem op på væggen sådan. Du beder om en cykel hos portieren, og han går over med en krumtap og begynder langsomt og ceremonielt at sænke cyklen til jorden. Det er stil over fart!

image not found

Jeg cyklede på cyklen under Halloween Critical Mass og også dagen efter med nogle venner. En cykel med kun et gear på San Franciscos bjerge. Nemt som en leg.

Her er hvilke andre cykler jeg har kørt på under mine rejser.

Menu