Home
13.10.2023
Updated 27.10.2023

27 January 2023

Den Livsstørrelse By Blog: Fem Hjul, Tre Arme

image not found

Fem Hjul, Tre Arme, oprindeligt uploadet af [Zakkaliciousness].

Jeg ventede bag dem og tog et billede. Men mens jeg ventede, undrede jeg mig over, hvorfor fyren ville vælge en trehjulet cykel. Han så elegante og afslappede ud i sin dragt og tørklæde og snakkede endda charmerende med pigen ved siden af med ord og smil. Jeg antog, at det var et stilvalg, den cykel. Helt fair. Det er en trendy europæisk by. Da lyset skiftede, cyklede han væk og holdt sin højre hånd i lommen. Troede jeg i hvert fald. Det var der, jeg opdagede, at han manglede sin højre arm. Selvfølgelig. Det er derfor, han kører rundt på en trehjulet cykel. Og hvor vidunderligt og københavnsk er det ikke, at han stadig vælger en cykel frem for andre transportsformer. Og ser skarp ud, mens han gør det.

Der er så få grunde til ikke at cykle.

Menu